Netværket

Selv om jeg aldrig forlader kontoret uden kamera og notesblok, er det vigtigt at kende de rigtige partnere til opgaver, der ligger uden for mine kompetencer. Derfor har jeg gennem årene opbygget et tæt og tillidsfuldt samarbejde med fotografer, illustratorer, redaktører og web/IT-eksperter, som kan rådgive om eller løse dele af en større opgave.

Referencelisten omfatter en lang række tidligere og nuværende kunder. Jeg har altid opfattet B-t-B som noget trestjernet vrøvl… virksomheder handler ikke med virksomheder. Nej, mennesker handler med mennesker. De relationer, der er bygget op gennem årene, har bl.a. betydet, at en medarbejder, som skifter job til en anden virksomhed, har kontaktet mig for at få løst en opgave for sin nye arbejdsplads.

Desuden betyder medlemsskabet af følgende foreninger meget for den fortsatte udbygning af netværket: Dansk Journalistforbund, Danske Videnskabsjournalister, Biologforbundet, Danmarks Naturfredningsforening, SOS Børnebyerne, Gentofte Rotary Klub, Operaens Venner, Gentofte Gospel Choir og Cabaret-gruppen i Gentofte.