CV for Carsten Scheuer

Jeg er født i Middelfart 7. september 1950. Efter studentereksamen i 1969 fra Virum Statsskole (det hedder i dag Virum Gymnasium), tog jeg en lærereksamen fra Holbæk Seminarium i 1973 med linjefagene BIOLOGI og FORMNING (billedkunst).

Efter 6 år som lærer ved Osted Skole syd for Roskilde søgte jeg ind til WWF Verdensnaturfonden 1979-1987, hvor jeg fik erfaringer inden for postordresalg, fundraising, medlemshvervning og forlagsvirksomhed – og ikke mindst journalistik, da jeg de sidste par år var informationschef med ansvar for bl.a. pressekontakt samt tidsskrifterne Pandaklubben og Levende Natur.

I 1987 søgte jeg nye udfordringer som erhvervsjournalist ved Albertslund Posten 1987-1989 – på deltid – og opbyggede på mindre end to år egen virksomhed, så jeg fra september 1989 var 100 procent selvstændig.

I januar 1992 omdannede jeg den personlige virksomhed til anpartsselskab og har siden arbejdet for en lang række store virksomheder, bl.a. flere af de store spillere inden for medicinalindustrien. Men jeg tabte aldrig interessen for undervisning og formidling, og som forfatter til over 60 bøger inden for sundhed/sygdom, miljø/naturfag og et nært forhold til det grønlandske undervisningsmiddelforlag Ilinniusiorfik har jeg opbygget en bred vifte af kompetencer inden for det, der i dag kaldes “print”. Det er derfor mit firmalogo symboliserer bøger, magasiner og brochurer.

Gennem hele karrieren som selvstændig har jeg ikke haft ansatte i mit brød. Men jeg har benyttet mig flittigt af kompetente fotografer, illustratorer, redaktører, trykkerier osv. for at kunne tilbyde total-løsninger – jeg kalder det 4-i-EEN.

Privat er jeg gift med  Vibeke (1984), og vi har børnene Pernille og Adam samt børnebørnene Anna, Ella og Ivan. Vi flyttede til Engbakkevej i Charlottenlund i 1990, har høns i haven, motorbåd i Skovshoved Havn samt kano til elvene i Skåne. Og i 2016 tog jeg jagttegn efterfulgt af riffelprøven i 2017. Læs evt. mere på min profil på LinkedIn.